Sommarlovsdagar Innebandy X Gymnastik

Datum: 16/6, Tid: 09:00, t.o.m. Igår kl. 15:00

Sommarlovsläger med Innebandy X Gymnastik för barn 6-12 år.

Halva dagen provar vi på allt inom gymnastik så som Parkour, Trupp, Artistisk Gymnastik, Hopprep, Trampolin, motoriskträning och mer på Gymnastikenshus och halva dagen provar på innebandy med Andersbergs IBK i Hedvigslundshallen. Sommarlovsdagarna genomförs i samarbete med Gävle kommun. 

Plats: Gymnastikenshus och Hedvigslundshallen 
Dag: Tisdag 16 juni
Tid: kl. 9-15

Aktiviteterna inkl. lunch och mellanmål är helt gratis och deltagarna är försäkrade vis Svenska Gymnastikförbundet och har licens via Innebandy Förbundet. 

Medtag egen innebandyutrustning om man har annars finns att låna. 

Gymnastik kör vi barfota och vanliga träningskläder utan dragkedjor, knappar och luvor. Alla smycken lämnas hemma.

Lunch och mellanmål ingår. Ange eventuella allergier i kommentarsfältet. 

Buss kommer köra barnen mellan hallarna. Man lämnar i en hall och hämtar i den andra. Uppdelning av gruppen kommer via mail dagen innan lägret startar. Ange om det är någon kompis du gärna är i samma grupp som. 

Vi anpassar grupperna beroende på aktivitet och antal anmälda och följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer kring covid- 19. För mer info så läs på vår hemsida, http://www.geflegymnastik.se eller http://innebandy.se/gastrikaland.

Mer info: https://innebandyforall.se/news/view/sommarlovsdagar-med-gymnastik-och-innebandy-kostnadsfria-nu-oppna

När du anmäler dig så godkänner du följande: 
GDPR/Kommunikation - Jag godkänner härmed att Innebandyförening ansluten till och/eller/Gästriklands Innebandyförbund samt Gefle Gymnastikförening får låta hantera mina personuppgifter genom lagring och utskick som berör info om lägret och kommande aktiviteter. Ett exempel kan vara en deltagarlista/grupp indelning inklusive personuppgifter som är nödvändiga för verksamheten. Lägret kommer också att kräva nödvändig dokumentation och kommunikationen jag accepterar därmed också att fotografering som används i syfte att visa upp vår verksamhet kommer att ske.

Se hela kalendern här »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK