Fair Play Games - med anledning av Coronaviruset - Covid-19

Publicerad: 17/3, 2020

Tyvärr befinner sig svensk idrott i ett mycket utsatt läge. Läget med det snabbt spridande viruset Covid-19 är kritiskt och något som mycket ledsamt får flera aktiviteter och evenemang att ställa in.

Vi vet inte om det i skrivande stund är möjligt att genomföra Fair Play Games 2020 på utsatta datum, vi följer Folkhälsomyndigheten och bevakar hela tiden händelseutvecklingen.

Det här är en svår och ny situation för oss alla där vi inom Innebandyn är en del av ett större sammanhang och det är viktigt att vi alla tar hand om varandra. Vi ber ber om förståelse men känner också en trygghet i att våra fantastiska sympatisörer för idrotten har sympati och tar ansvar i den här prövande tiden.

Skulle Fair Play Games inte kunna vara möjligt att genomföra på utsatta datum kommer kortsiktigt alla anmälningsavgifter att återbetalas.

Tillsvidare tittar ledningen över alternativa lösningar, ett möjligt scenario kan vara att genomföra tävlingen hösten 2020.

Vi hoppas att hälsoläget återhämtar sig, att vi alla mår bra och att Fair Play Games kommer kunna genomföras som planerat.

Vi återkommer med mer information så fort vi har något ytterligare att förtälja.

Se alla nyheter »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK