SummerCamp på Gavlehov närmar sig med stormsteg!

Publicerad: 26/6, 2020

Sommarens höjdpunkt, Gästriklands SummerCamp 2020, går snart av stapeln. Sommardagar fyllda med Innebandy och massa kamratskap. Den 4-7 Augusti är det dags att återigen samlas och skapa sommarminnen. Under fyra dagar kommer vi att, i en förhoppningsvis fortsatt fin sommarvärme, fylla arena Gavlehov och dess fina uteverksamhet med både barn och ledare.

För det fjärde året i rad så är det dags för er barn och ungdomar att ha möjlighet att komma och medverka i vår SummerCamp på Gavlehov, Gavlehov Arenaby. Ett sommarläger som inte enbart ger er möjligheten att få spela innebandy, trots sommartid, utan även ge er chansen att skaffa nya vänner och testa på nya aktiviteter. Vid sidan av innebandypassen så kommer det även ske atletiska pass med väldigt kompetent ledning och under sista dagen så avslutas campen med ett turneringsspel. Däremellan så kommer det vara massvis med ytterligare aktiviteter i allt från teambuilding till att testa på andra idrottsaktiviteter. Sådant du kanske aldrig testat på tidigare. Under en av dagarna kommer vi dessutom att få besök av ”En Bra Start” från Brynäs IF.

Vi är självklart medvetna om det rådande läge på grund av Covid-19 och har det i åtanke i planeringen av dessa dagar. Därav kommer den att särskilja sig en aning kontra tidigare år på grund av olika restriktioner vi har att förhålla oss till. Men vi har jobbat ihärdig med att kvalitetssäkra SummerCamp 2020 så mycket som möjligt för att kunna fortsatt göra det till en upplevelse värd att minnas. Anpassningar kommer att ske, bland annat med en tydlig gruppindelning och ett fokus på att ha mycket aktiviteter utomhus.

Praktisk information:
SISTA ANMÄLNINGSDAG: 2020-06-30
Kostnad: 1600 kr per deltagare.
Öppet från: Födda 04-09
Lägret pågår alla dagar mellan: 10.00 och 16.00 (cirkatider) -
Övrigt: Ta höjd för att någon dag kan sluta på annan plats i samband med en aktivitet.

I deltagaravgiften ingår:

· Ditt deltagande

· Lunch

· Mellanmål

· Entréer till alla aktiviteter

· Komplett träningssätt (shorts, t-shirt, strumpor och vattenflaska + målvaktströja för målvakter).

 

Vad som ingår i ditt deltagande är:

· Fyra heldagar med tematräningar

· Atletiska pass

· Teoripass & kamratskapsutbildning.

· Teambuilding, aktiviteter och flera inslag av värdegrundsarbete.

· Turneringsspel

· Avslutningsdag med Innebandyprofiler på besök.

Vi kommer kontakta er med mer information löpande. Observera att ingen formell bekräftelse går ut förutom auto-generationen efter man har klickat på ”skickat” i formuläret. En formell kallelse går ut efter anmälningstiden har löpt ut.

Håll koll på här på hemsidan för de senaste nyheterna. Vid frågor om din anmälan, kontakta gastrikland@innebandy.se.

Varmt välkomna, nu gör vi sommarens höjdpunkt igen! #ifasummercamp2020

Se alla nyheter »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK