World Cup Volt Hockey – värdens bästa mötesplats för folkhälsa, idrott och tillgänglighet

Publicerad: 23/8

Äntligen dags! Efter att ha fått skjuta på evenemanget på grund av pandemin är det nu äntligen dags för den internationella turneringen med elinnebandylag från Sverige, Norge, Danmark, Tyskland och Kanada den 16–18 september i Gavlehovshallen i Gävle. I samband med turneringen bjuder vi in företrädare för kommuner, region, föreningar och andra samhällsaktörer till en nystartad mötesplats.

Vi vill skapa världens mest angelägna mötesplats för parasport- och tillgänglighetsfrågor. Konferensen syftar till att ge en aktuell lägesbild och fördjupad kunskap i frågor där individens möjligheter till idrott och rörelseglädje står i centrum. Vi skapar rum för samtal om hur Gävleborg kan samla kraft för en hållbar framtid och ge jämlika förutsättningar för en aktiv fritid för alla.

Plats: Gavlehov, Gävle
Dag & tid: Fredagen den 16 september 2022, kl 9.00–12.15

Programmet:
09.00 Konferensen inleds med en inspirationsföreläsning av Aron Andersson: Entreprenöriellt företagande och att möjliggöra goda idéer. Arrangör: Näringslivsenheten, RF-SISU Gävleborg, World Cup Volt Hockey.
10.30 Björn Eriksson, ordförande Riksidrottsförbundet/SISU Idrottsutbildarna. Arrangör: RF-SISU Gävleborg
11.30 Paneldebatt: Björn Eriksson RF/SISU, Åsa Llinares Norlin ordförande Parasport Sverige samt en representant från Svenska Innebandyförbundet. Arrangör: RF SISU Gävleborg
12.15 Konferensen avslutas

Politiken bakom spakarna

12.30 Efter konferensen kommer deltagande politiker få möjlighet att prova på elinnebandy. Utrymme ges även för en stunds fortsatt dialog och och nätverkande.

Länk till anmälningsformulär.https://forms.office.com/r/7zwCEMLTEV

Anmäl dig senast 12 september.

This message is only present in swedish.

Se alla nyheter »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK