Skolsamverkan

Idrott skall vara nära och enkelt, genom att möta individer där man bor och känner trygghet kan vi skapa relationer, tillit och förståelse för varandra. Skolan är en nyckelaktör för att just dessa relationer skall bli verklighet. Genom att öppna dörrar, delta på fysiska möten och möta rörelsebehovet på gräsrotsnivå är vi övertygad om att vi kan skapa modeller som blir bestående i människors vardag. Genom att erbjuda en kontinuitet i vardagen med rörelseglädje bidrar vi till ökade förutsättningar för en god folkhälsa där vi förespråkar en hälsosam livsstil. En samverkan där alla vinner, skolverksamhet som får barn aktiverade med rörelseaktiva barn leder också statistiskt till förbättrade skolresultat och en trygg och sund arbetsmiljö för elever och lärare i skolan.

Vi erbjuder meningsfulla, välplanerade, kostnadsfria aktiviteter på eller i anslutning till skoltid där rörelsebehovet sätts i centrum. Genom att samarbeta med lokala skolan på när-orten kan vi erbjuda fysiska aktiviteter i närområdet där alla kan deltaga utan stora uppoffringar eller obekväma vardagsval som kan leda till ökat stillasittande och sämre förutsättningar till nya kamrater och en välmående hälsa.

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK